Start datum: 7 november 2019

Eind datum: 28 november 2019

Tijd: 14:30 - 16:30

Locatie: Geertruidentuin

workshop vorm – letter – woord

Een letter is makkelijk getekend en geschreven. Een letter? Die bestaat uit strepen en cirkels, uit vormen. Pak een potlood, begin met strepen, voeg cirkels toe. Kijk wat er ontstaat. De volgende stap is een woord. Een bestaand woord of een nieuwe creatie.
Hoe gaan we aan het werk: We werken met potloden en de pilot parallel pen. Heb je zelf een pen waarmee je aan de slag wilt, neem deze dan mee. Ik zorg voor papier en stiften.
Middels opwarm-oefeningen voor lichaam en geest (met een stift), maken we het begin. Daarna gaan we verder met verschillende oefening voor het thema. Iedere deelnemer creëert zelf een korte tekst, bvb een elfje en daarmee gaan we verder aan de slag. Ik begeleid je hierin stap voor stap.
Voorkennis is niet nodig, breng je nieuwsgierigheid mee en plezier voor het ontdekken.

lees mijn blog voor meer inspiratie: het woord is de taal van de aarde….

Aanmelding: m: veronikasimonett@gmail.com of t: 06 10865961 Volgende data’s zijn zaterdag 16 en donderdag 28 november 14:30 -16:30 uur.

Kosten voor een workshop zijn € 16,- bij aanmelding stuur ik je de banknummer waar je de contributie voor begin van de workshop kan overmaken, dan is de aanmelding definitief. Voor drie keer betaal je met korting € 43.50.