Vanuit stiltekracht
Vanuit je kernbeweging
Levenslust, Vrijheid

Je voelt je niet lekker in je vel, iets wil je veranderen, je zoekt naar meer speelsheid en creativiteit?

In het dagelijks leven gaat de speelsheid van tijd tot tijd verloren. Je moet van alles, bent druk met regelen en vergeet waarom je doet wat je doet en wat je droom en je doel was. Als kind dacht je dat alles kon, je vroeg gewoon en je was nieuwsgierig. Hoe kan je een beetje van dit terughalen om meer balans in je leven te krijgen?

Ik bied je mijn creatief brein. Met mijn creatieve ideeën help ik je terug te komen bij je basis. Mijn kracht is tijdens een gesprek open te staan, het thema en de mens te verbinden en zo samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Ik reik je op een speelse manier ideeën aan om je meer te laten genieten van het leven en je vrijheid. Vanuit jouw keuze.

We trainen spontaniteit, openheid, aanwezigheid en zelfvertrouwen.

Je drang te zijn en te leven zoals je het als kind deed: Nieuwsgierig, onderzoekend, wegdromend en je eigen invulling gevend. Je kan dit (her)ontwikkelen. Stuur critici naar buiten, laat onderzoekers binnen en ga je weg. Laat je verrassen. Je groeit met je uitdagingen mee, het proces is net zo belangrijk als het resultaat.

Vragen die klinken :
  • Als Musici: Verlang je af en toe naar meer speelsheid tijdens je repetitie? Met speelsheid kan je klachten voorkomen en fysiek en mentaal in balans blijven. Durf je het aan? Neem een proefles.
  • Dirigenten of HR van een orkest: Je bent dirigent of verantwoordelijk voor de musici in het orkest. Wil je je orkest eens verrassen met een leuke workshop met improvisatie van lichaam en instrument? Beweging, warming – up speelse oefeningen, het draagt bij tot een goed klinkend concert en een hechte samenhorigheid.
  • Zoekende in het leven: Diverse dingen in je leven samen op een rij krijgen is niet altijd makkelijk. Misschien heb je een partner of werk verloren, je bent je balans kwijt. Hoe kom je op ideeën, hoe kan je de creativiteit bevorderen en vooruit gaan? Mag ik je helpen?
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen om echt je ding te doen? 

Kom in actie en maak vrijblijvend een afspraak. Tel: 06 10865961