Kan je genieten van wat je doet? Heb je tijd voor jezelf of is er altijd tijd te kort? Hoe is het met je speelsheid, vrijheid en creativiteit? Schiet je nu in stress? Dan lees snel verder.

In het dagelijks leven gaat de speelsheid van tijd tot tijd verloren. Je moet van alles, bent druk met regelen, het goede adrenaline wordt niet meer verwerkt, je krijgt stress. Hoe kan je terughalen wat je als kind voelde, dat je alles kon, nieuwsgierig keek en speels door het leven ging?

Ga creatief aan het werk. Neem regelmatig de tijd voor een creatieve activiteit. Weet je niet hoe en wat? Ik bied je een mogelijkheid. Met mijn creatieve ideeën help ik je terug te komen bij je basis. Mijn kracht is tijdens een gesprek open te staan, het thema en de mens te verbinden en zo samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Ik reik je op een speelse manier ideeën aan om je meer te laten genieten van het leven en je vrijheid. Vanuit jouw keuze.

We trainen spontaniteit, openheid, aanwezigheid en zelfvertrouwen.

Vragen die klinken :
  • Verlang je af en toe naar meer speelsheid tijdens je repetitie als musici? Met speelsheid kan je klachten voorkomen en fysiek en mentaal in balans blijven. Durf je het aan? Neem een proefles.
  • Je bent dirigent of verantwoordelijk voor de musici in het orkest. Wil je je orkest eens verrassen met een leuke workshop met improvisatie van lichaam en instrument? Beweging, warming – up speelse oefeningen, het draagt bij tot een goed klinkend concert en een hechte samenhorigheid.
  • Diverse dingen in je leven samen op een rij krijgen is niet altijd makkelijk. Misschien heb je een partner of werk verloren, je bent je balans kwijt. Hoe kom je op ideeën, hoe kan je de creativiteit bevorderen en vooruit gaan? Mag ik je helpen?
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen om echt je ding te doen? 

Kom in actie en maak vrijblijvend een afspraak. Tel: 06 10865961