Mijn missie is mensen laten ervaren dat in verstilling en verbinding je de vrijheid kan ervaren en dat we zelf de keuze kunnen maken. In kleinen stappen geef ik dit verder en leer het te begrijpen en te doen.

Zelf barst ik van ideeën. Door creatief en positief te denken komt steeds weer een oplossing. Dit heb ik al ervaren tijdens mijn werk als fysiotherapeut. Ieder mens is anders, je krijgt oefeningen aangereikt en de kunst is om ze toe te passen in de verschillende situaties.

Mijn weg voerde van Zwitserland, waar ik geboren en getogen ben, naar Nederland. Meerdere jaren had ik een eigen fysiotherapie praktijk. De opleiding ervoor deed ik in Duitsland. Verdere opleidingen tot adem-bewegingspedagoog, Psychotoniek van Volkmar Glaser, volgden. Daarna ging ik me steeds meer verdiepen in adem – stem en de werking op het leven. Ik kwam met de methode Lichtenberg in aanraking en deed er nascholing in. Later, omdat ik met meer soepelheid wilde schrijven ben ik begonnen met kalligrafie. Dit is uitgegroeid tot een passie en een verdere vaardigheid.
Woorden kunnen net als klanken raken, verbinden of scheiden. Voor mij is het belangrijk dat we beide goed en bewust gebruiken om de wereld te helpen groeien.
kijk ook klankverbinding.nl